Despre noi

Peste 200.000 de clienti din toata lumea au incredere in serviciile noastre.

Prezentare Creditreform

Creditreform este principalul furnizor german de informatii de afaceri, date de marketing si solutii pentru gestionarea creantelor. Incepand cu anul 1879, protejam actionarii impotriva incapacitatilor de plata. Aceasta idee nu s-a schimbat in niciun fel pana in prezent, insa, serviciile noastre au continuat sa se dezvolte.

In ziua de astazi sunt 128 de birouri independente doar in Germania. Cu peste 22 de birouri in diferite tari din Europa si cu birou foarte dinamic in China si Turcia, Creditreform se evidentiaza la nivel mondial prin abordarea personalizata a fiecarei piete locale, oferind servicii de inalta calitate.

In intreaga lume, aproximativ 200,000 de membri se bazeaza pe solutiile pe care le oferim si pe baza noastra de extinsa de date, pe care o actualizam zilnic.

Creditreform in Cifre

142
ani de experienta
7
din 10 rapoarte din Germania provin de la Creditreform
200000
membri in intreaga lume

Ce ne motiveaza: Valorile Creditreform

  • Impreuna – alaturi de clientii nostri: Cu peste 200,000 de membri din intreaga lume care impartasesc o sumedie de informatii, valoare si experienta in materie de plati, formam o comunitate mare si protectoare.
  • Personal – Suntem aici pentru a veni in sprijinul companiilor. Avem reprezentante directe in 22 tari si punem la dispozitie o retea globala de experti care sunt familiarizati cu regiunea/tara dvs.
  • Simplu – Ne propunem sa facilitam businessul dvs. Cu solutii gandite si corelate in armonie cu toat celelalte tari, va oferim acces la baza de date actualizata si servicii cu o valoare adaugata mare in mod facil.
  • Valoare – fundatia pentru succesul dvs. Cu o baza de date cuprinzatoare, calitativa si cu know-how-ul nostru inegalabil de peste 142 de ani.
  • Sprijin – Partenerul dvs. Indiferent daca este vorba despre evaluari de credit, analize de piata sau proceduri pentru recuperarea creantelor. Gama noastra variata de servicii va va oferi solutia potrivita pentru nevoile dvs.
Creditreform-Maerkte-Standorte-950x503.jpg

Cum lucram: serios si transparent

Asiguram in orice moment respectarea cu strictete a Regulamentului CNPDCP privind protectia datelor cu caracter personal. LEGE Nr. 133 din 08-07-2011

Ce facem: Solutiile noastre

Creditreform-Bonitaet-Risikobewertung-950x503-V2.png

Rapoarte de bonitate & evaluarea riscului

Informatii, evaluarea creditului, istoricul platilor

Aflati mai multe
Creditreform-Inkasso-Rechnung-offen-950x503.jpg

Colectarea debitelor

Managementul creantelor in toate etapele acestuia

Aflati mai multe