DEVINO MEMBRU CREDITREFORM

Suntem partenerul dvs. atunci cand vine vorba de peventia riscului in relatiile comerciale - cu date economice, servicii de colectare a datoriilor si solutii personalizate.

Devino membru al Creditreform Moldova

La noi nu sunteti pur si simplu „doar un client". Daca alegeti serviciile noastre, deveniti membru al marii comunitati Creditreform. Aproximativ 157.000 de companii au deja incredere in multi ani de experienta si beneficiaza de solutiile noastre complete - la nivel national si international.

Cu experienta de pe ste 30 de ani a biroului din Romania, cu 23 de reprezentante teritoriale si 128 de birouri doar in Germania, aveti garantia ca va vom fi aproape. Expertii nostri va vor sprijini in toate aspectele legate de gestionarea clientilor, de la initierea afacerii, evaluarea creditului pana la colectarea datoriilor si nu numai. In calitate de membru, va puteti bucura de acces convenabil si rapid la serviciile noastre - non-stop, oricand doriti.

Convingeti-va de ofertele noastre și beneficiati de avantajele calitatii de membru Creditreform.

Membru Creditreform - Cum functioneaza

Doriti o oferta personalizata, doriti sa aflati mai multe despre serviciile noastre sau aveti intrebari despre calitatea de membru? Vom fi bucurosi sa va sfatuim personal! Doar completati urmatorul formular - bineinteles fara nicio obligatie. Va vom transmite intrebarea si veti ti contactat cat mai curand posibil.

Avantajele dvs.

  • Suntem partenerul dvs. atunci cand vine vorba de tranzactii de afaceri sigure - cu date economice, servicii de colectare a datoriilor sau solutii personalizate, va optimizam procesele de afaceri.
  • Aveti incredere in liderul de piata - 7 din 10 rapoarte de afaceri provin din Creditreform, analize realizate de peste 1,000 de analisti din intreaga lume.
  • Suntem acolo pentru tine - aproximativ 4,500 de angajati din intreaga lume sunt disponibili personal pentru tine.
  • Beneficiati de comunitatea noastra de afaceri - prin date exclusive de colectare a datoriilor, schimbul de experiente de plata si multe altele.
  • Va sprijinim in intreaga lume - cu 23 de companii nationale din Europa si China, precum si o retea de parteneri la nivel mondial.

Revista Creditreform

Iti place sa gandesti creativ si esti interesat de subiecte precum managementul afacerilor, resurse umane, marketing, finantare, taxe, IT si mult mai mult? Atunci, revista Creditreform va ofera exact informatia pe care o cautati. Aceasta este publicata o data pe luna in colaborare cu grupul de publicare Handelsblatt si este trimis gratuit membrilor Creditreform. Non-membrii se pot abona la revista aici:  Creditreform Magazine