Rapoarte de bonitate si evaluarea riscului

Cu informatiile de afaceri pe care vi le putem furniza, aveti oportunitatea sa va evaluati corect clientii si sa analizati riscurile si oportunitatile de afaceri – atat pe plan local cat si extern

Verificam clientii si partenerii de afaceri

Stiti cu exactitate care este situatia economica a clientilor si partenerilor dvs? Cautati solutii care sa va garanteze ca deciziile de afaceri pe care le luati se desfasoara in conditii de siguranta? Cu rapoartele de Bonitate Creditreform, aveti oportunitatea sa va evaluati corect clientii si sa analizati riscurile si oportunitatile de afaceri – atat pe plan local cat si international.

Va vom ghida in intregul proces decizional. Cu o gama larga de informatii actualizate, va ajutam sa obtineti un avantaj decisiv in toate ariile importante pentru dvs. Fie ca este vorba despre informatii de credit, date generale, analize sau monitorizare – avem solutia optima pentru necesitatile dvs.

 

Creditreform-Bonitaet-Unternehmen-950x503.jpg

Verificati solvabilitatea clientilor dvs.

Prin intermediul serviciilor noastre veti afla gradul de solvabilitate al unei companii in formatul unui raport extins si aprofundat.

Creditreform-Unternehmensinformationen-950x503.jpg

Verificati performanta companiei dvs in comparatie cu principalii competitori

Va putem pune la dispozitie o analiza completa a performantelor companiei dvs vs competitorii dvs. Pentru a putea identifica punctele forte si oportunitatile pe care le are compania dvs va recomandam aceasta analiza obiectiva completa, realizata pe ultimii 3 ani financiari.

Evaluare precisa: Indexul de Bonitate Creditreform

Indexul de Solvabilitate va ofera o evaluare directa si rapida a bonitatii – prin urmare, bonitatea unui client sau a unui partener de afaceri. Pentru calcularea indexului de bonitate se iau in calcul o multitudine de informatii calibrate in functie de relevanta care sunt structurate in asa fel incat sa formeze o valoare totala (sub forma unui numar de trei cifre). Pe baza caracteristicilor - incluzand gradul de risc al industriei, modalitatea de plata, numarul de angajati – cuantificam masura probabilitatii de neplata. Indexul de bonitate variaza de la 100 (indicand o solvabilitate excelenta) la 600 (in cazul companiilor aflate in faliment). In acest fel, veti primi o evaluare intemeiata a companiei solicitate si puteti decide cu privire la viitoare masuri ce necesita a fi luate in procesul decizional. .

Dezvoltam constant metoda de calculare a indexului de solvabilitate. In stabilirea acestui rating sunt folosite analize matematice si statistice sofisticate. Modificarile ce survin intr-un mediu economic ce se afla intr-o continua schimbare cat si probabilitatile pe segmente individuale ale pietei sunt luate in considerare.

Calitatea datelor: Informatii pentru succesul dvs.

Fara a avea o baza solida, este dificil sa se decida care dintre relatiile cu clientii este rentabila pe termen lung si care prezinta un grad de risc mai ridicat. Pentru a va putea sprijini, informatiile obtinute sunt din surse publice, cu date actuale, acestea fiind verificate zilnic. Sursele noastre includ: Portalul National al Instantelor de Judecata, informatii din presa cat si baza de recuperare debite Creditreform. Oferta noastra este completata de surse exclusive Creditreform, ce contin date privind analizele bilanturilor financiare, cat si procedurile de recuperare debite. Cercetarea continua si experienta analistilor nostri financiari, asigura completitudinea bazei de date.

Avantaje: ce ne defineste?

  • Evaluarea fiabila a bonitatii

  • Cea mai inalta calitate si actualitate a datelor

  • Informatii despre companii internationale

  • Solutii personalizate

  • Indrumare in procesul decizional

  • Securitatea si protectia datelor