SOLVABILITATEA COMPANIEI

Evaluarile noastre de solvabilitate va permit sa faceti o evaluare corecta a partenerilor dvs. de afaceri si sa luati decizii sigure in sectorul B2B.

Verificam clientii si partenerii de afaceri

Stiti cu exactitate care este situatia economica a clientilor si partenerilor dvs? Cautati solutii care sa va garanteze ca deciziile de afaceri pe care le luati se desfasoara in conditii de siguranta?  Cu rapoartele de Bonitate Creditreform, aveti oportunitatea sa va evaluati corect clientii si sa analizati riscurile si oportunitatile de afaceri – atat pe plan local cat si international.

Avem solutia potrivita

Raport E-Report

Evalurea amanuntita a partenerilor de afaceri poate ajuta la evitarea riscului de neplata. Raportul include indexul de bonitate, limita de credit, actionariat, date negative, date financiare pe ultimii 3 ani.

Creditreform Bonität Unternehmen Prüfung

Ce informatii puteti obtine de la noi?

In vederea obtinerii unei baze solide pentru luarea deciziilor in afaceri B2B, va oferim informatii in diferite forme. Ca si baza, fiecare informatie contine date generale ale companiei. Aceasta include nu doar numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail, dar si numarul de inregistrare al companiei, numele comercial.

In plus, o componenta importanta este reprezentata de evaluarea situatiei financiare a companiei solicitate, spre exemplu stabilirea limitei de credit. Folosind indexul de bonitate, compania este incadrata intr-o clasa de risc. De asemenea, evaluarea limitei de credit, capacitatea de plata, forma legala, data de infiintare a companiei si inregistrarea la Registrul Comertului  - precum si detalii din structura de management si puterea de reprezentare.

In functie de optiunile alese, pot fi furnizate informatii suplimentare precum structura actionariatului, cifra de afaceri, date financiare, istoricul de plata.

Avantaje

  • Veti primi informatii de afaceri actuale si atent verificate – prezentate intr-o forma cat mai clara
  • Obtineti fiabilitate decisiva in evaluarea corecta a solvabilitatii companiilor – national si international.
  • Aveti posibilitatea sa monitorizati toti clientii si furnizorii existenti in tara si in strainatate si sa va urmariti partenerii de afaceri.
  • Evaluarea noastra este fiabila – multumita unei baze de date pe care o completam si o actualizam in permanenta.