Colectare debite

Cu solutiile noastre profesionale pentru recuperarea debitelor, va vom sustine in intregul proces de colectare, vom preveni nerespectarea obligatiei de plata si vom asigura lichiditatea companiei dvs.

Gestionarea eficienta a creantelor pentru succesul dvs.

Clientul dvs. nu a platit la timp facturile restante? In aceasta situatie ar trebui sa luati masuri pentru recuperarea platilor. Pentru companii, un bun sistem de gestionare a creantelor este esential pentru succesul pe termen lung al acestora pe piata. Scopul principal este de a evita asumarea unor riscuri de neplata si de a trata eficient datoriile restante deja aparute.

Pana la urma facturile scadente nu fac decat sa incarce compania pe mai multe niveluri simultan: nu doar ca procesul de recuperare al debitelor necesita foarte mult timp, dar implica intotdeauna si costuri suplimentare. Cu solutiile noastre profesionale pentru recuperarea debitelor, va putem oferi asistenta completa si prevenirea riscurilor de neplata cat si colectarea prompta a creantelor si gestionarea intregului proces.

Oricare ar fi situatia - avem solutia potrivita

Creditreform-Inkasso-neu-950x503.jpg

Precollection

Procedura de Precollection presupune urmarirea si controlul fluxului de numerar al facturilor emise. Creditorul va primi mai rapid banii aferenti facturilor emise prin accelerarea platilor si inducerea unei discipline de plata tuturor partenerilor de afaceri..

950x503-kreditversicherung.jpg

Colectare amiabila

Va oferim solutii adaptate pentru colectarea debitelor restante – de la procedura de colectare timpurie pana la procedura de colectare in instanta. Serviciile noastre va asigura ca platile sunt primite cat mai rapid – chiar daca partenerul dvs. de afaceri se afla situat in strainatate.

Creditreform-Verkauf-Forderung-Rechnung-950x503_01.jpg

Colectare in instanta

Proceduri judiciare - debite intarziate sau contestate

Pasii de baza in toate procedurile judiciare unde sesolicita plata urmeaza acelasi scenariu: cererea este inaintata instantei de catre reprezentarea juridica a creditorului, cererea este analizata si, dupa investigatii suplimentare si posibile actiuni de contestare sau argumentare a procesului, instanta ajunge la o decizie. Decizia urmeaza sa fie executorie sau atacata de partea care pierde.

Gestionarea si colectarea creantelor cu sprijin competent

Pentru noi, recuperarea debitelor nu incepe doar cu procesul de colectare. Va oferim suport in afaceri, obiectivul nostru principal fiind de a recupera debitele fara a compromite relatia cu partenerul dvs. Demararea actiunilor intr-un stadiu incipient si accentul puternic pus pe negocierea cu debitorii permit recuperarea intregii datorii sau a unei parti semnificative din aceasta, fara a sesiza instanta de judecata. Ne puteti contacta in orice stadiu al procesului de colectare. Suntem bucurosi sa va consiliem si sa discutam despre solutia optima cea mai potrivita pentru nevoile dvs.

Avantaje:

  • Sanse mari de succes datorita bazei de date Creditreform

  • Tratarea individuala a fiecarui caz de catre expertii in colectare

  • Conditii de colectare orientate spre succes

  • Transmiterea usoara a cazurilor de colectare

  • Informatii la zi cu privire la procesul de recuperare

  • Acceptarea cazurilor de recuperare din strainatate

  • Abordarea pe cale amiabila a debitorului