Colectare debite cu Creditreform

Facturile neachitate la timp va pot pune intr-o situatie dificila. Aici puteti afla mai multe despre cum va puteti proteja de neincasarea facturilor.

Solutii complete pentru gestionarea creantelor

In cazul in care un client important isi plateste la scadenta facturile sau chiar deloc, poate insemna ca este in joc o miza mare pentru dvs. Prin urmare, creantele cu scadenta depasita inseamna mai multa munca, pierderea timpului, incertitudine in relatia cu clientii si eventual impactarea directa a altor afaceri. Aceasta implica masuri precum formularea, trimiterea de remindere si colectarea creantelor. Recuperarea datoriilor poate avea un impact asupra situatiei dvs economice – nu este neobisnuit ca platile intarziate sa conduca la blocaje de lichiditate.

Doriti sa va eficientizati modul de gestionare a creantelor, incasarea rapida a facturilor sau sa fie initiate procedurile judiciare corespunzatoare? Va vom sfatui si va vom asista pentru alegerea celor mai optime solutii de colectare a creantelor: de la transmiterea de remindere pana la procesul de colectare a debitelor pe plan local si international

Indiferent de situatia dvs. - avem solutia potrivita

Creditreform-Auslandsinkasso-950x503.jpg

Recuperati debitele internationale cu Creditreform

Debitorul dvs. este din alta tara? Noi recuperam debitele la nivel din intreaga lume cu ajutorul retelei noastre internationale. Noi stim specificul de business ali fiecarei tari, cunoastem procedurile legale si vorbim in limba debitorului dvs.

Cand clientii nu platesc: Solutii pentru aspectele legate de gestionarea si recuperarea creantelor

Solutiile noastre economisesc timp si bani si sunt intotdeauna adaptate nevoilor dvs. Coordonam masuri si procese cu dvs. in mod transparent si initiem pasii care promit cel mai mare succes. Daca reminderele nu duc la rezultatul dorit, va sustinem in faza precontencioasa si colectarea in instanta si va asistam pe parcursul intregului proces. In acest sens, ne asiguram ca examinam in mod individual fiecare caz din punt de vedere legal si il implementam rapid. O imagine de ansamblu a serviciilor noastre:

  • Externalizarea portofoliului dvs de clienti
  • Solutii personalizate de plata pentru afacerea dvs.
  • Reducerea riscului de incapacitate de plata si asigurarea lichiditatii
  • Recuperarea creantelor / Corespondenta cu debitorii
  • Implementarea masurilor de colectare specifice
  • Aplicare punctuala
  • Sanse mai mari de succes
  • Executarea creantelor externe
  • Gestionarea intr-un mod serios si profesional a creantelor
  • Tratare echitabila a debitorilor si transparenta fata de creditori

Contact form